Ervaring

Dit kan ik voor je doen

Als freelance mediamaker zijn mijn werkzaamheden erg divers. Ik ben momenteel in te huren als programmamaker, verslaggever, eindredacteur, presentator en communicatieadviseur. Ik haal voldoening uit het zoeken naar nieuwe manieren om specifieke doelgroepen te bereiken. Benieuwd wat ik voor jou, je stichting of bedrijf kan doen? Stuur mij een bericht!

Dit deed ik eerder

Tijdens mijn studie liep ik stage bij RTV Utrecht en NOS op 3. Daarnaast ben ik lang actief geweest voor het AD Rotterdams Dagblad. Voor het Algemeen Dagblad en de regiokranten deed ik eindredactie en schreef ik voor print en online. Daarnaast schrijf ik verhalen voor het online tijdschrift Vers Beton en schuif ik af en toe aan bij een podcast. Samen met Phd'er Erwin van 't Hof maak ik de podcast #freelanceleven. Het doorgeven van kennis en het zoeken naar nieuwe vertelvormen doe ik bij OPEN Rotterdam, de lokale omroep waar ik werk als eindredacteur en programmamaker.

 

Momenteel werk ik voor onder meer Debatpodium Arminius, OPEN Rotterdam, Vers Beton en Villamedia.

Programma's

Ik ben bekend met de volgende programma's: Indesign, Premiere Pro, Avid, Final Cut Pro 7, Dalet, Photoshop, Audacity, CSS, MailChimp, DNR, QuarkXPress en open source varianten van deze programma's. (Ik gebruik Arch, btw)

Blijven leren

Net na mijn studie, begin 2015, ben ik een maand in Salamanca geweest om mijn Spaans aan te scherpen. Inmiddels leer ik ook Russisch. Het kunnen communiceren in meerdere talen, zie ik als een belangrijk onderdeel in het werk van een journalist.

School voor Journalistiek

Bachelor 2009-2014

Op de School voor Journalistiek in Utrecht studeerde ik af op het medium televisie. Daarvoor liep ik stage bij RTV Utrecht en NOS op 3. Daarnaast volgde ik de extra specialisaties Tijdschrift en Conflict Reporting.